despre TcCFR

Despre Societatea Telecomunicații CFR

Societatea Telecomunicații CFR SA a fost înființată în anul 2002 prin H.G. nr.706/2002 ca Filială a Companiei Nationale de Cai Ferate “CFR” SA, cu scopul de a asigura comunicațiile cu specific de siguranță și exploatare feroviară către companiile de profil.

Prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 251 din 27 martie 2012 pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind organizarea şi funcţionarea unor instituţii publice din domeniul transporturilor, Societatea Telecomunicații CFR a trecut în subordinea Ministerului Transporturilor.

Domeniul principal de activitate al societății este „Telecomunicații” - GRUPA CAEN 611, activitatea principală fiind încadrată în CLASA CAEN 6110 - „Activități de telecomunicații prin rețele în cablu” și constă în operarea rețelei de telecomunicații feroviare și furnizarea de servicii de telecomunicații pentru siguranța circulației trenurilor și exploatare feroviră.

Misiunea Noastră

Asigurarea comunicațiilor de siguranță a circulației și exploatare feroviară, în condițiile tehnice impuse de instrucțiile și normele naționale precum și de reglementările europene în domeniu.

Galerie Imagini

Info-web

Pentru a afla oferta noastră completă privind serviciile furnizate sau lucrările pe care le putem executa vizitează secțiunea "servicii" de pe actualul site și nu ezita să ne contactezi. Poți fi alături de noi și pe Facebook sau LinkedIn.

   Facebook
   LinkedIn

Contact

Pentru a intra în legătură cu noi poți folosi următoarele date de contact:

 

Adresa:       Bd. Dinicu Golescu, nr.38, sector 1,

Telefon:       (40)-21-314.60.46 ,

FAX:             (40)-21-314.60.45 ,

E-mail:         office@tccfr.ro ,